fbpx

Her finner du Våre dyreklinikker

Din veterinær

VetXL er en voksende kjede med dyreklinikker på flere lokasjoner i Norge, og vi er stolt av å være ditt første valg for dyrehelse og omsorg. Våre erfarne veterinærer har ekstremt mye kunnskap, og du kan være trygg på at vi forplikter oss til å opprettholde høye standarder for veterinærfaglig kompetanse.

Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte hvert dyrs individuelle helsebehov. Våre tjenester strekker seg utover det ordinære! Alt fra spesialisering innen tannbehandling, indremedisin, samt avanserte diagnostiske tjenester som ultralyd- og røntgenundersøkelser. 

Vi legger vekt på å være i forkant av veterinærmedisinske fremskritt, så våre dedikerte veterinærer sikrer nøyaktige diagnoser og effektive behandlingsplaner.

I tillegg tilbyr vi et brukervennlig bookingsystem som gir deg muligheten til å planlegge avtaler med kun noen få klikk på nettet – Helt enkelt!

VetXL er ikke bare en dyreklinikk.

VetXL er en del av et bredere samfunn, tilknyttet både PetXL dyrebutikker og PetXL Hundefrisørsalonger. Dette gir en helhetlig opplevelse for dyreeiere, med tilgang til alt de trenger for sine kjæledyr under ett tak.

  • Like ved VetXL Alna finner du dyrebutikken PetXL Alna og PetXL Alna hundefrisør. Se frisøren sine tjenester, priser og ledige timer her!
  • Rett ved VetXL Tønsberg finner du dyrebutikken PetXL Tønsberg, som ligger vegg i vegg med egen inngang fra oss direkte inn i butikken. Se PetXL Tønsberg hundefrisør sine tjenester, priser og ledige timer her!
  • Vegg i vegg med VetXL Vestby finner du dyrebutikken PetXL Vestby, som også har egen inngang direkte til klinikken vår. PetXL Vestby hundefrisør. Se hundefrisøren sine tjenester, priser og ledige timer her!
  • Like ved VetXL Ålesund er dyrebutikken PetXL Ålesund og PetXL Ålesund hundefrisør. Se hundefrisøren sine tjenester, priser og ledige timer her

Enten det er en rutinekontroll, tannbehandling, indremedisinske behov eller akuttomsorg, så er VetXL dedikert til å være din partner i å sikre den beste livskvaliteten for dine kjæledyr. Besøk oss i dag for å oppleve engasjert dyreomsorg og ekspertise fra et team som er lidenskapelig opptatt av dyrehelse.

Som en voksende kjede er vi stadig på utkikk etter nye engasjerte og dyktige medarbeidere. Følg med på våre ledige stillinger her