fbpx

Ledige stillinger

Her finner du alle ledige stillinger hos VetXL som veterinær, dyrepleier, klinikkassistent og vikarer.

Hos oss i VetXL kan du finne ledige stillinger som veterinær, dyrepleier og klinikkassistent på våre dyreklinikker.

VetXL er en voksende dyreklinikk kjede, derfor er vi stadig på utkikk etter nye medarbeidere på våre ulike lokasjoner. 

Vi søker etter dedikerte og engasjerte medarbeidere som deler vår lidenskap for dyrehelse. Våre ideelle kandidater har en sterk faglig interesse og kompetanse, gode kommunikasjonsevner og trives i et hektisk miljø med fokus på kundetilfredshet. Du bør være selvstendig, samtidig som du kan samarbeide effektivt i et team. Hos VetXL verdsetter vi våre ansatte og tilbyr spennende og varierte arbeidsdager, karrieremuligheter, konkurransedyktig lønn med gode utviklingsmuligheter, samt et stimulerende arbeidsmiljø med daglige utfordringer. Vi ser etter enkeltpersoner som ønsker å vokse og trives i et fellesskap dedikert til dyrehelse i våre dyreklinikker.

Oversikt over våre klinikker finner du her. 

 
VetXL er en del av PetXL

Visste du at vi er en del av et større fellesskap med dyrebutikk kjeden PetXL og PetXL hundefrisører! Like ved våre klinikker ligger det praktisk like ved en PetXL dyrebutikk og PetXL hundefrisør. Så får du alt du trenger – på ett sted! 

PetXL vokser kontinuerlig og søker dyktige ansatte til våre butikker og frisørsalonger landet over. Vårt omfattende sortiment inkluderer alt fra utstyr til hund og katt til levende reptiler og smådyr. Med butikker spredt over hele Norge, ønsker vi å tilby en unik handleopplevelse med dedikert og kunnskapsrik service.

Vi ønsker alle velkommen til å levere en åpen søknad til varehussjef i din lokale PetXL butikk.  Oversikt over alle PetXL butikker. 

 
Har du en spirende hundefrisør i deg?

Vi har både ledige stillinger som hundefrisør, og tilbyr utdanning i hundefrisør yrket.
Som hundefrisør 

Se alle våre ledige stillinger hos PetXL hundefrisør her. 

Les mer om utdannelse til å bli hundefrisør, og PetXL Grooming Academy her.