fbpx

Alle dyr er forskjellige

Vi tror på kraften i teknologi, vitenskap og menneskelig empati for å gjøre reisen enklere. La oss hjelpe deg med å ta vare på din beste venn.

Vi hjelper deg på riktig vei

Om oss- VetXL

Veterinær – helt enkelt

 

VetXL skal være førstevalget innen dyrehelse og tjenester i Skandinavia. Vår suksessoppskrift kombinerer topp faglig kvalitet og profesjonell behandling med en fantastisk kundeopplevelse. 

Vi er i forkant av veterinærmedisinske fremskritt, og våre dedikerte veterinærer sikrer nøyaktige diagnoser og effektive behandlingsplaner. For ytterligere bekvemmelighet tilbyr vi et brukervennlig booking system, slik at du enkelt kan planlegge avtaler med noen få klikk på nettet. Det er enkelt og effektivt!

Fokus for oss vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling. 

Besøk vår behandlingsside for en grundig oversikt over våre tjenester.

Om oss – PetXL & VetXL

Våre dyreklinikker ligger i PetXL sine varehus. Per i dag har vi 15 store varehus, hvorav 4 har VetXL dyreklinikker. 

Hos PetXL ønsker vi å skape en opplevelse som gjenspeiler vårt engasjement for dyrevelferd og kundetilfredshet. Vi streber etter å være mer enn bare en butikk – vi er din partner i omsorgen for dine kjæledyr og ønsker tilbyr alle tjenester du trenger på samme sted!

 
Velkommen til en verden der dyrehelse og omsorg møter enestående kundeservice – velkommen til VetXL og PetXL.

Vi ønsker å styrke båndet mellom mennesker og dyr.

Visjon

Velkommen til våre moderne klinikker med en hyggelig atmosfære, hvor vi tilbyr veterinærtjenester av høy kvalitet. Faglig dyktige ansatte kombinert med topp moderne utstyr gjør at vi kan tilby det beste for ditt kjæledyr. Våre medarbeidere er dedikerte og har en stor lidenskap for dyr.

Våre verdier

Verdiene som får oss til å praktisere den beste opplevelsen.

Kjærlighet til yrket, til dyr og fokus på service. Våre medarbeidere jobber daglig for å leve opp til verdiene vi har fastsatt og som videre er vårt tilbud til deg som dyreeier. 

Besatt av kjæledyr

Kjærligheten vi føler for dyr, får oss til å gjøre vårt beste. Vi jobber med positivitet og varme for å bygge bro over gapet mellom menneske og kjæledyr, og fokuserer på velvære for å holde et bedre, sterkere bånd – vi vet at kjæledyr er familie.

 

Jobber som et team

Vi er kunnskapsrike, vennlige og lidenskapelige for en bedre veterinæropplevelse. Vi hopper på muligheten til å hjelpe hverandre og oppsøker muligheter for å gjøre klinikken mer effektiv, og vår kultur mer samarbeidende og gledelig. Vi er alle sammen i dette – teamet vårt, kjæledyreierne og dyret – og vår suksess som et team avhenger av at vi alle gjør vårt beste.

Kommunisere tydelig

Vi tør å ta til orde, vi gjør det vi sier, og vi er transparente og ærlige. Vi verdsetter tydelig, enkel kommunikasjon, og vi er stolte av vår dype kunnskap om dyrehelse og forpliktelse til bedre pleie.

Spre glede

Vi gir alle en glad, positiv holdning til arbeidet fordi det påvirker energien i klinikken og våre forhold til klienter. Arbeidet vårt er krevende og emosjonelt, men selv i de mørkeste tider gir vi positiv energi og medfølelse.

Kvalitet. Forutsigbarhet. Fremtidens dyrehelse.
Veterinær - Helt Enkelt.

Hva VetXL kan tilby deg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit sekido eiusmod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua mi bibendum neque egestas congue quisque.

Erfarne veildere

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fleksible kanseleringer

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fakta og råd

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Høy faglig kvalitet

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fremtidens dyrehelse

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Totalkonsept

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Møt teamet bak VetXL

Våre Grunnleggere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua the mlloi bibendum neque egestas congue quisque off egestas. Iaculis nunc sed augue lacus viverra vitae congue eu Lacinia quis vel eros elora bolnt dapibus.

Lyst til å bli en del av gjengen i VetXL?

Se ledige stillinger her