fbpx

Alle dyr er forskjellige

Vi tror på kraften i teknologi, vitenskap og menneskelig empati for å gjøre reisen enklere. La oss hjelpe deg med å ta vare på din beste venn.

Vi hjelper deg på riktig vei

Om VetXL

Veterinær – helt enkelt

 

VetXL skal bli en ledende aktør innen dyrehelse og dyrerelaterte tjenester i Skandinavia. Dette får vi til ved å kombinere høy faglig kvalitet og profesjonell behandling med en forenklet og forbedret kundeopplevelse. 

I våre klinikker vil vi tilby nye innovative løsninger for kundekommunikasjon og digitalisering av kundereisen, noe som vil resultere i en forenklet hverdag for våre klinikkansatte – og ikke minst for våre kunder. Fokus vil alltid være å tilby best mulig tjenester, god service og effektiv behandling.

VetXLs klinikker ligger i PetXLs varehus. Per i dag har vi 11 store varehus, 4 dyreklinikker og 3 nettbutikker, inkludert over 200 ansatte rundt om i landet – og det blir stadig flere. I tillegg til fullverdig veterinærklinikk, vil det være rehabiliteringsavdeling i enkelte steder og hundefrisører i de fleste av PetXL sine varehus.

PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus i løpet av 2022.

Ta en titt i PetXL sin nettbutikk her!

PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd.

Vi ønsker å styrke båndet mellom mennesker og dyr.

Visjon

Vi ønsker å skape en hyggelig atmosfære på våre klinikker, og tilbyr veterinærtjenester av høy kvalitet. Faglig dyktige ansatte kombinert med topp moderne utstyr gjør at vi kan tilby det beste for ditt kjæledyr. Våre medarbeidere er dedikerte og har en stor lidenskap for dyr.

Våre verdier

Verdiene som får oss til å praktisere den beste opplevelsen.

Kjærlighet til yrket, til dyr og fokus på service. Våre medarbeidere jobber daglig for å leve opp til verdiene vi har fastsatt og som videre er vårt tilbud til deg som dyreeier. 

Besatt av kjæledyr

Kjærligheten vi føler for dyr, får oss til å gjøre vårt beste. Vi jobber med positivitet og varme for å bygge bro over gapet mellom menneske og kjæledyr, og fokuserer på velvære for å holde et bedre, sterkere bånd – vi vet at kjæledyr er familie.

 

Jobber som et team

Vi er kunnskapsrike, vennlige og lidenskapelige for en bedre veterinæropplevelse. Vi hopper på muligheten til å hjelpe hverandre og oppsøker muligheter for å gjøre klinikken mer effektiv, og vår kultur mer samarbeidende og gledelig. Vi er alle sammen i dette – teamet vårt, kjæledyreierne og dyret – og vår suksess som et team avhenger av at vi alle gjør vårt beste.

Kommunisere tydelig

Vi tør å ta til orde, vi gjør det vi sier, og vi er transparente og ærlige. Vi verdsetter tydelig, enkel kommunikasjon, og vi er stolte av vår dype kunnskap om dyrehelse og forpliktelse til bedre pleie.

Spre glede

Vi gir alle en glad, positiv holdning til arbeidet fordi det påvirker energien i klinikken og våre forhold til klienter. Arbeidet vårt er krevende og emosjonelt, men selv i de mørkeste tider gir vi positiv energi og medfølelse.

Kvalitet. Forutsigbarhet. Fremtidens dyrehelse.
Veterinær - Helt Enkelt.

Hva VetXL kan tilby deg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit sekido eiusmod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua mi bibendum neque egestas congue quisque.

Erfarne veildere

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fleksible kanseleringer

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fakta og råd

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Høy faglig kvalitet

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Fremtidens dyrehelse

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Totalkonsept

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

Møt teamet bak VetXL

Våre Grunnleggere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the ahlo elit sekido eius mod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all the magna aliqua the mlloi bibendum neque egestas congue quisque off egestas. Iaculis nunc sed augue lacus viverra vitae congue eu Lacinia quis vel eros elora bolnt dapibus.

Lyst til å bli en del av gjengen i VetXL?

Se ledige stillinger her