fbpx

VetXL Vestby dyreklinikk

Vi forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov. 
Uansett om det er en rutinekontroll, tannbehandling eller akuttomsorg, er VetXL dedikert til å være din partner i å sikre den beste livskvaliteten for dine kjæledyr. 

Les mer om denne klinikken lengre ned.

 

+47 456 19 232

Senterveien 6, 

1540 Vestby

Åpningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

08:00-19:30

08:00-19:30

08:00-16:00

08:00-16:00

08:00-15:00

Stengt

Stengt

Mer om VetXL Vestby Dyreklinikk

VetXL Vestby finner du strategisk plassert på Vestby Storsenter. Vårt team består av veterinærer med etterutdannelse i indremedisin, vi tilbyr også avanserte diagnostiske verktøy, inkludert ultralyd- og røntgenundersøkelser, som gir oss muligheten til å gi grundige og nøyaktige undersøkelser. I tillegg vil vi i løpet av 2024 åpne vår kommende rehabiliteringsavdeling, komplett med basseng og vanntredemølle!
VetXL Vestby dyreklinikk har en egen inngang fra gateplan samt en egen inngang fra PetXL Vestby dyrebutikk, noe som gir en sømløs opplevelse der du finner alt du trenger til ditt kjæledyr på ett sted.
Vi er stolte av å være den foretrukne dyreklinikken i Vestby, og fortsetter å være en pålitelig ressurs for dyreeiere i lokalsamfunnet. 

Spesialiserte tjenester i denne klinikken:

 • Rehabiliteringsavdeling med basseng og vanntredemølle (kommer i løpet av 2024)
 • Veterinær med etterutdannelse i indremedisin
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Direkteoppgjør med de fleste forsikringsselskap 

Vi ligger rett ved PetXL Vestby dyrebutikk og PetXL hundefrisør. Du finner to innganger til vår dyreklinikk, en direkte fra gateplan og en annen via PetXL dyrebutikk. 

VetXL Vestby dyreklinikk er hjemmet til erfarne veterinærer som har brakt med seg erfaring og kunnskap fra ulike smådyrklinikker. Denne solide bakgrunnen er en kilde til høy veterinærfaglig kompetanse. Vårt team er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for omsorg for dine kjæledyr. Og selvfølgelig forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov.

Les mer om våre tjenester her, og andre dyreklinikker her. 

VetXL og PetXL – alt du trenger på et sted

Som en ekstra bekvemmelighet, er VetXL Vestby en del av et større fellesskap ved å være tilknyttet PetXL Vestby dyrebutikk og PetXL Vestby Hundefrisør.  PetXL har dyrebutikker over hele Norge, og alle våre VetXL dyreklinikker er tilknyttet en PetXL dyrebutikk. Dette skaper en helhetlig opplevelse for dyreeiere, der de kan få tilgang til alt de trenger for sine kjæledyr på samme sted. Både veterinær, kjæledyr utstyr og mat, og en hundefrisør. 

Les mer om PetXL Vestby her eller besøk PetXL sin nettbutikk her.
Les mer om PetXL Vestby sin hundefrisør sine tjenester, priser og ledige timer her.  

Vi tilbyr det meste av veterinære tjenester til ditt kjæledyr:

 • Poliklinikk 
 • Indremedisinske utredninger 
 • Tannbehandlinger 
 • Bløtvevskirurgi 
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Eget laboratorium 
 • Behandling av eksotiske dyr 

Ansatte på denne klinikken:

Ingrid

Veterinær

Ingrid tok utdanningen sin ved Wroclaw University of Environment and Life Science, og ble uteksaminert i februar 2021. Før hun kom til oss, har hun jobbet i Brumunddal og Enebakk. Relativt fersk i yrket, er hun sulten på å utvikle seg og lære mer.

 

 

 

Interessefelt: Kirurgi, indremedisin, røntgen og ultralyd

Ansatte på VetXL Vestby

Lene

Klinikkleder/dyrepleier

Lene ble autorisert dyrepleier fra Norges Veterinærhøgskole i 2002. Hun fattet tidlig interesse for rehabilitering og fysioterapi og etterutdannet seg tidlig innen dette. Hun er diplomert hundemassør, hundefysio-terapeut, rehabiliteringsterapeut (CCRP) og sertifisert laserterapeut. Lene har hatt ansvaret for rehabiliterings-avdelingen på Jeløy dyresykehus siden den startet i 2005 og fram til hun begynte hos oss.

 

Interessefelt: Rehabilitering og fysioterapi

Rebecca

Veterinær

Rebecca ble uteksaminert ved University of Bristol i 2004. Hun har jobbet i England og Norge, både i klinikk og med dyreforsikring. Hun har bred erfaring i alle felt av smådyrsmedisin, inkludert indremedisin, kirurgi, tannpleie, akuttmedisin og har også gjort veldedig arbeid. I 2014 fullførte hun ESVPS post graduate certificate i smådyrsmedisin.

 

Interessefelt: Tannbehandlinger, indremedisin og kaniner

Stine Merete

Dyrepleier

Stine var ferdig utdannet dyrepleier i 2021, fra Nord Universitet Bodø. Før hun begynte hos VetXL jobbet hun på AniCura Jeløy dyresykehus, hvor hun tilegnet seg mye erfaring.

 

Interessefelt: Tannpleie, laboratoriearbeid, anestesi og røntgen