fbpx

VetXL VetXL Tønsberg Dyreklinikk

Vi forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov. 
Uansett om det er en rutinekontroll, tannbehandling eller akuttomsorg, er VetXL dedikert til å være din partner i å sikre den beste livskvaliteten for dine kjæledyr. 

Les mer om denne klinikken lengre ned.

 

+47 456 19 231

Slagenveien 16, 

3110 Tønsberg

Åpningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

08:30-17:00

08:30-17:00

08:30-17:00

08:30-17:00

09:00-15:00

Stengt

Stengt

Mer om VetXL Tønsberg Dyreklinikk

VetXL Tønsberg er en ledende dyreklinikk lokalisert på Farmandstredet, midt i hjertet av Tønsberg. Vår dyreklinikk i Tønsberg utmerker seg med en rekke spesialiserte tjenester. Vårt team inkluderer erfarne veterinærer med etterutdanning innen tannbehandling, og en dedikert interesse for indremedisin. Vi tilbyr avanserte diagnostiske verktøy, inkludert ultralyd- og røntgenundersøkelser, som gir oss muligheten til å gi nøyaktige og grundige vurderinger av dyrehelsen. Hos VetXL Tønsberg tar vi også sikte på å adressere adferdsrelaterte utfordringer gjennom våre spesialiserte adferdskonsultasjoner. Vår dedikasjon til å imøtekomme kundenes behov inkluderer også direkteoppgjør med de fleste forsikringsselskaper. Du finner oss rett ved PetXL Tønsberg dyrebutikk, og har to innganger til vår dyreklinikk, en direkte fra gateplan og en annen via PetXL.  
Vi er stolte av å være en pålitelig ressurs for dyreeiere i lokalsamfunnet som din foretrukne dyreklinikk i Tønsberg. 

Spesialiserte tjenester i denne klinikken:

 • Veterinær med etterutdannelse i tannbehandling 
 • Veterinær med spesiell interesse for indremedisin 
 • Adferdskonsultasjoner 
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Direkteoppgjør med de fleste forsikringsselskap 

 

Vi ligger rett ved PetXL Tønsberg dyrebutikk og PetXL hundefrisør. Du finner to innganger til vår dyreklinikk, en direkte fra gateplan og en annen via PetXL dyrebutikk. 

VetXL Tønsberg dyreklinikk er hjemmet til erfarne veterinærer som har brakt med seg erfaring og kunnskap fra ulike smådyrklinikker. Denne solide bakgrunnen er en kilde til høy veterinærfaglig kompetanse. Vårt team er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for omsorg for dine kjæledyr. Og selvfølgelig forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov.

Les mer om våre tjenester her, og andre dyreklinikker her. 

VetXL og PetXL – alt du trenger på et sted

Som en ekstra bekvemmelighet, er VetXL Tønsberg en del av et større fellesskap ved å være tilknyttet PetXL Tønsberg dyrebutikk og PetXL Tønsberg Hundefrisør.  PetXL har dyrebutikker over hele Norge, og alle våre VetXL dyreklinikker er tilknyttet en PetXL dyrebutikk. Dette skaper en helhetlig opplevelse for dyreeiere, der de kan få tilgang til alt de trenger for sine kjæledyr på samme sted. Både veterinær, kjæledyr utstyr og mat, og en hundefrisør. 

Les mer om PetXL Tønsberg her eller besøk PetXL sin nettbutikk her.
Les mer om PetXL Tønsberg sin hundefrisør sine tjenester, priser og ledige timer her.  

Vi tilbyr det meste av veterinære tjenester til ditt kjæledyr:

 • Poliklinikk 
 • Indremedisinske utredninger 
 • Tannbehandlinger 
 • Bløtvevskirurgi 
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Eget laboratorium 
 • Behandling av eksotiske dyr 

Ansatte på denne klinikken:

Anne

Veterinær

Anne har tatt sin veterinærutdannelse i København. Hun har lang fartstid, og hennes fagområder er tenner, ultralyd og bløtvevskirurgi. Anne har lang erfaring med tenner, og vil være den som tar mest av tannbehandlinger hos oss.

 

Interessefelt: Tannbehandling, ultralyd, bløtvevskirurgi

Lisa Maria

Veterinær

Lisa Marie ble utdannet veterinær fra Lithuanian University of Health Sciences i Kaunas, Litauen 2021. Hun har jobbet på Fredrikstad dyrehospital og i Evidensia før hun startet hos oss. Hun har tatt kurs i bløtvevskirurgi, nevrologisk konferanse i Polen, konferanse i akuttmedisin samt diverse kurs i eksotiske dyr.

 

Interessefelt: Eksotiske dyr og nevrologi

Marthe

Klinikkleder/dyrepleier

Marthe ble utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i 2015, og har under studiet og i tiden etter jobbet hos Stokke og Holmestrand dyreklinikk. Her har hun høstet mye erfaring som dyrepleier før hun startet hos oss som klinikkleder.

 

Interessefelt: Drift, adferd, ernæring og anestesi

Mie

Veterinær

Mie ble utdannet veterinær fra University of Pharmaceuticals and Veterinary Science Brno, Tsjekkia i 2018. Hun har jobbet ved Eid veterinærkontor og Evidensia Vestfold Dyrehospital Tønsberg før hun startet hos oss i 2022. Mie er for tiden i permisjon.


Interessefelt:
Dermatologi, ultralyd og indremedisin

Viktoria

Dyrepleier

Viktoria ble utdannet fra Hansenberg i Danmark i 2017, og har jobbet hos Evidensia Trondheim og Horten dyreklinikk før hun kom til oss i 2022. Hun har tatt kurs innen anestesi og smertelindring, og er klinikkens SoMe ansvarlig.

 

Interessefelt: Adferd, anestesi, laboratoriearbeid og sosiale medier