fbpx

VetXL Tønsberg Dyreklinikk

Vi forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov. 
Uansett om det er en rutinekontroll, tannbehandling eller akuttomsorg, er VetXL dedikert til å være din partner i å sikre den beste livskvaliteten for dine kjæledyr. 

Les mer om denne klinikken lengre ned.

Alle våre priser ser du når velger “årsak”. For behandlinger uten oppgitt pris kan du kontakte oss for mer informasjon. 

+47 456 19 231

Slagenveien 16, 

3110 Tønsberg

Åpningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

08:30-17:00

08:30-17:00

08:30-17:00

08:30-17:00

09:00-15:00

Stengt

Stengt

Mer om VetXL Tønsberg Dyreklinikk

VetXL Tønsberg er en ledende dyreklinikk lokalisert på Farmandstredet, midt i hjertet av Tønsberg. Vår dyreklinikk i Tønsberg utmerker seg med en rekke spesialiserte tjenester. Vårt team inkluderer erfarne veterinærer med etterutdanning innen tannbehandling, og en dedikert interesse for indremedisin. Vi tilbyr avanserte diagnostiske verktøy, inkludert ultralyd- og røntgenundersøkelser, som gir oss muligheten til å gi nøyaktige og grundige vurderinger av dyrehelsen. Hos VetXL Tønsberg tar vi også sikte på å adressere adferdsrelaterte utfordringer gjennom våre spesialiserte adferdskonsultasjoner. Vår dedikasjon til å imøtekomme kundenes behov inkluderer også direkteoppgjør med de fleste forsikringsselskaper. Du finner oss rett ved PetXL Tønsberg dyrebutikk, og har to innganger til vår dyreklinikk, en direkte fra gateplan og en annen via PetXL.  
Vi er stolte av å være en pålitelig ressurs for dyreeiere i lokalsamfunnet som din foretrukne dyreklinikk i Tønsberg. 

Spesialiserte tjenester i denne klinikken:

 • Veterinær med etterutdannelse i tannbehandling 
 • Veterinær med spesiell interesse for indremedisin 
 • Adferdskonsultasjoner 
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Direkteoppgjør med de fleste forsikringsselskap 

 

Vi ligger rett ved PetXL Tønsberg dyrebutikk og PetXL hundefrisør. Du finner to innganger til vår dyreklinikk, en direkte fra gateplan og en annen via PetXL dyrebutikk. 

VetXL Tønsberg dyreklinikk er hjemmet til erfarne veterinærer som har brakt med seg erfaring og kunnskap fra ulike smådyrklinikker. Denne solide bakgrunnen er en kilde til høy veterinærfaglig kompetanse. Vårt team er forpliktet til å opprettholde de høyeste standardene for omsorg for dine kjæledyr. Og selvfølgelig forstår at hvert dyr er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger for å møte deres individuelle helsebehov.

Les mer om våre tjenester her, og andre dyreklinikker her. 

VetXL og PetXL – alt du trenger på et sted

Som en ekstra bekvemmelighet, er VetXL Tønsberg en del av et større fellesskap ved å være tilknyttet PetXL Tønsberg dyrebutikk og PetXL Tønsberg Hundefrisør.  PetXL har dyrebutikker over hele Norge, og alle våre VetXL dyreklinikker er tilknyttet en PetXL dyrebutikk. Dette skaper en helhetlig opplevelse for dyreeiere, der de kan få tilgang til alt de trenger for sine kjæledyr på samme sted. Både veterinær, kjæledyr utstyr og mat, og en hundefrisør. 

Les mer om PetXL Tønsberg her eller besøk PetXL sin nettbutikk her.
Les mer om PetXL Tønsberg sin hundefrisør sine tjenester, priser og ledige timer her.  

Vi tilbyr det meste av veterinære tjenester til ditt kjæledyr:

 • Poliklinikk 
 • Indremedisinske utredninger 
 • Tannbehandlinger 
 • Bløtvevskirurgi 
 • Ultralyd- og røntgenundersøkelser 
 • Eget laboratorium 
 • Behandling av eksotiske dyr 

Ansatte på denne klinikken:

Anne

Veterinær

Anne ble utdannet Veterinær, DVM fra Københavns Universitet (KU LIFE). Hun startet i 2003 som assisten ved en smådyrsklinikk i Bærum, der hun er født og oppvokst. Anne har tilsammen over 20 års erfaring fra smådyrklinikk, hovedsakelig hund og katt. Hun har tatt etterutdanning innen flere fagområder: kirurgi, cardiologi, ofthalmologi, ultralyd, akuttmedisin, odontologi m.m
Anne trives best med hektiske dager med utfordrende kasus.
Interessefelt: Kirurgi, tannbehandling, indremedisin og ultralyd.

Anne A

Veterinær

Anne har studert Veterinærsygeplejerske på Hansenberg i DK. Under utdannelsen har Anne jobbet hos Nøtterøy Dyreklinikk og Evidensia Vestfold, og har derved 4 års erfaring i dyreklinikk. Anne har gått flere kurs innen anestesi og holder pt. på med en internasjonal cert innen faget. Hun har også vært på Wound Management konferanse, samt tatt kursing innen hundeatferd. Anne tar imot exotics til diverse anestesier og hjelper ved utredninger.
Interessefelt: Anestesi, atferd, akuttmedisin og exotics.

Marthe

Klinikkleder/dyrepleier

Marthe ble utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i 2015, og har under studiet og i tiden etter jobbet hos Stokke og Holmestrand dyreklinikk. Her har hun høstet mye erfaring som dyrepleier før hun startet hos oss som klinikkleder.

 

Interessefelt: Drift, adferd, ernæring og anestesi

Mie

Veterinær

Mie ble utdannet veterinær fra University of Pharmaceuticals and Veterinary Science Brno, Tsjekkia i 2018.  Hun har tidligere jobbet både med smådyr og produksjonsdyr, og deltatt mye i akuttvakt. De siste årene har hun fokusert på smådyr, og hovedsakelig hund og katt.
Mie har flere kurs innen ultralyd, indremedisin og dermatologi. Hun har også erfaring med adferd på hund.
Interessefelt: Indremedisin, bildediagnostikk, adferd, dermatologi.